Ogłoszenie

#1 2012-09-21 18:31:48

JodaWielki

Administrator

12513994
Call me!
Punktów :   
Model smartphona: SE Live With Walkman
Wersja oprogramowania smaprthona (np. Android 2.1): Android 4.0.4 [ICS]

UPDATE GRY [v1.11]

Kolejna wersja ShootAR'a ujrza³a dzi¶ ¶wiat³o dzienne. Oprócz poprawienia drobnych b³êdów, dodano nowy tryb rozgrywki: indoor duel (pojedynek we wnêtrzach) oraz mo¿liwo¶æ otrzymania darmowych kredytów.
Szczerze mówi±c to nie bardzo wiem jak dzia³a ten indoor duel, poniewa¿ nie mia³em jeszcze okazji przetestowaæ. Jak co¶ ju¿ bêdê wiedzia³ to na pewno o tym wspomnê

Mi³ego weekendowego grania

@UP - Wiêc wiem ju¿ jak to wygl±da z nowo wprowadzonym trybem gry indoor duel. Wyja¶niê Wam na czym to polega, ¿eby¶cie mogli u¿ywaæ tego trybu. Mo¿e najpierw ma³y cytat z maila, który otrzyma³em od twórców gry: "Tryb Indoor duel - opiera siê na technologiach wykrywania twarzy i sylwetki. To rozbudowana wersja wcze¶niejszego modu³u DEMO, z tym ¿e skierowana do max 2 graczy (brak GPS), st±d nazwa "duel"."
Oznacza to, ¿e je¶li chcemy graæ w tym trybie, to telefon musi "widzieæ" sylwetkê i/lub twarz przeciwnika. Ogranicza to tak¿e rozgrywkê do 2 graczy. Uprzedzam, ¿e nadal potrzebne jest po³±czenie internetowe, jednak teraz mo¿na korzystaæ nawet z domowej sieci WI-FI. Osobi¶cie uwa¿am, ¿e jest to dobre rozwi±zanie, bo nie zawsze mo¿na (albo siê nie chce...) wyj¶æ na jak±¶ otwart± przestrzeñ, gdzie oczywi¶cie czeka na nas ch³ód i masa innych niebezpieczeñstw .

Ostatnio edytowany przez JodaWielki (2012-10-10 06:35:26)

http://images.chomikuj.pl/button/mikidwa.gif

(liczone od 28 lipca 2012r.) Chrome Pointer

Stopka forum

RSS